website counter

Welkom bezoeker op mijn persoonlijke site.
Op deze pagina's deel ik van alles wat mijn interesse heeft, dat is nogal breed en ik denk dat het leuk en interesseant kan zijn.
Op facebook en andere social media vind ik alles nog al vluchtig en daardoor zijn veel onderwerpen snel verdwenen of ondergesneeuwd door allerlei kulberichten.
Wat kun je verwachten op deze site?
De onderstaand onderwerpen hebben al onderliggende informatie. Aan alle pagina's wordt nog gewerkt maar deze zijn al wel te raadplegen.

Rechtsboven elke pagina kun je navigeren naar de onderwerpen, maar hieronder kun je alvast een idee vormen van de inhoud. Met de keuze Startpagina.... kom je weer op deze pagina
       

     
Mis je een onderwerp en lijkt het je leuk dit hier toe te voegen, stuur dan een bericht naar joopvankleef

Deze site is een hobby en je wordt dan ook niet overal vol met reclameboodschappen gestopt of cookies om je surfgedrag te bewaren, privacy te schenden of andere kwalijke zaken.

Wanneer u waardering heeft voor deze site en dit wilt supporten, dan kunt u dit doen door op onderstaand logo te klikken.
 
Als u geen paypal-rekening heeft, kunt u voor deze veilige manier voor kleine internet betalingen een rekening openen door HIER te klikken
U kunt natuurlijk ook een vrijwillige bijdrage storten op
Bankrekening: NL52 INGB 0751149624 t.n.v. H.J.W. van Kleef