Door diverse ambtenaren die na het horen van de naam, deze op verschillende wijze geïnterpreteerd hebben, wordt vóór 1813 de naam ook gespeld als van Cleeff, van Cleef, van Kleeff en uiteindelijk als van Kleef.

In eerste instantie is deze familiestamboom opgezet als rechte lijn van voorouders van:

Hendrik Johannes Willem van Kleef
 Geboren 13 juni 1946 in Rotterdam

Door gegevens welke beschikbaar zijn gesteld door andere personen met de achternaam: van Kleef werd de lijn met enkele zijtakken uitgebreid.

De gegevens zijn samengesteld uit diverse openbare gemeentearchieven en enkele websites van andere onderzoekers met hetzelfde onderwerp. Deze informatiebronnen hebben voornamelijk dienst gedaan om al gevonden gegevens te vergelijken en eventueel aan te vullen met details.

Gegevens zijn o.a. verkregen via:

Hendrik Johannes Willem (Joop) van Kleef geb.: 13-06-1946 in Rotterdam. Johannes, (Johan) van Kleef geb.: 15-05-1946 in Rotterdam. De gegevens van de familie Klootwijk zijn afkomstig van www.klootwijk.net.

Wanneer u aan deze stamboom ook informatie wilt leveren, klik dan hier om een formulier te openen om uw informatie in te vullen, heeft u iets anders te melden, stuur dan een bericht naar: stamboom@joopvankleef.nl

Ook wanneer u beschikt over foto's van personen die u kent als nakomelingen van een van Kleef, documenten, geboortekaartjes, persoonsbewijzen enz. neem ik deze graag op in de collectie. U kunt deze scannen en verzenden via het hierboven vermelde e-mailadres.

Wanneer u geen scan/kopieermogelijkheden heeft, kunt u de originelen opsturen, deze krijgt u gegarandeerd terug.

U kunt deze sturen naar:

Joop van Kleef  -  Langeveldstraat 20  - 7848 AP  Schoonoord.