Het doel van deze site is niet het verkopen of aanprijzen van goederen of diensten maar is bedoeld om aan te zetten tot nadenken over hoe de maatschappij geworden is tot de hedendaagse jungle van ikke, ikke en de rest kan stikken.

Je zult hier geen advertenties, cookies, vragen om gegevens en andere ongein vinden.

Wanneer er verwezen wordt naar andere sites ontkomen we er niet aan. Denk dan vooral na over de impact van de gegevens waarnaar gevraagd kan worden.

De hele wereld is in de handen van een kleine groep echte machthebbers en dan bedoel ik niet de politici die gedreven worden door de zucht naar macht, maar de lagen daarboven, die aan de touwtjes trekken en die politici manipuleren.

Een paar voorbeelden: Multinationals die politici onder druk zetten met beloftes, chantage of corruptie - Banken die met hun zelfgemaakte nep-geld de wereld in hun greep houden die veel geld binnen harken door rente te vragen over bedragen die ze zelf nog nooit in bezit hebben gehad - Farmaceutische industrieën die voor grof geld producten ontwikkelen die inspringen op, vaak door henzelf ontwikkelde problemen, waarvan de symptomen worden aangepakt en niet de oorzaken. Het gaat dan om medicijnverkoop en niet om het genezen van zieken.

De Luis zal met behulp van internetvrienden en sites van gerenommeerde onderzoeksjournalisten een aantal media berichten belichten en voorzien van eigen commentaren, altijd te herkennen aan een afwijkende kleur, misstanden en "vergeten" feitjes aan de kaak stellen. Hopelijk kunt u als gewaardeerd bezoeker aan deze site ook een steentje bijdragen door onderwerpen op te sturen via e-mail: deluisindepels@joopvankleef.nl

Dit is een niet gesponsorde privé site, wanneer u waardering heeft voor deze site en dit wilt supporten, dan kunt u dit doen door op onderstaand logo te klikken.
Als u geen paypal-rekening heeft kunt u voor deze veilige manier voor kleine internet betalingen een rekening openen door HIER te klikken