Beste bezoeker, hartelijk welkom op mijn privë website.

W
e, nou ja ik in ieder geval, worden ons er steeds meer van bewust dat we in ons eigen land de controle aan het verliezen zijn.
Onze politieke machthebbers komen steeds meer en verder van ons als volk af te staan en lijken een geheel eigen koers te varen met een geheel eigen agenda.

Deze koers lijkt verdacht veel op de koers die van uit de niet-democratisch gekozen EU en de filosofie die vanuit Amerika met name vanuit het World Economic Fund, New World Order, onder leiding van de Zwitser Karl Schwab.
Deze organisaties worden geleid vanuit diverse plaatsen over de wereld, maar wel door dezelfde personen, waaronder politici en koningshuizen vanuit de hele wereld, inclusief de onze.
In ons land kennen we ook de Bilderbergconferenties die eveneens over de gehele wereld worden gehouden en ook hier vinden we regelmatig dezelfde personen.

Het lijkt er op dat ons land al op grote schaal wordt geregeerd, niet door onze gekozen volksvertegenwoordigers maar door een kleine groep ongekend grote kapitalisten wereldwijd.
Zij regeren hier door middel van het beïnvloeden van onze politici die als marionetten aan hun touwtjes lijken te hangen en beslissingen nemen over ons kapitaal, grondstoffen, energieproductie mogelijkheden, personeelscapaciteiten, gezondheidszorg en infrastructuur, kortom over ons hele bestaan.

Het is wel duidelijk dat onze regering en koningshuis, al sinds de VOC tijden 1602-1800 wereldwijd overal een vingertje in de pap hebben gehad en nog steeds.

Op dit moment wordt de wereld overstroomd door allerlei berichten over diverse onderwerpen zoals grote pandemieën, luchtverontreiniging, klimaat, gezondheidszorg, infrastructuur, energie en personeelsproblemen, belastingontduiking, corruptie en belangenverstrengelingen.

Veel berichten die door mensen, uit gedrevenheid voor het belang van ons land en volk, onderzocht en gepubliceerd zijn worden gediskwalificeerd als nepnieuws of complottheorieën, vooral door diegene die geen onderzoek doen en vol vertrouwen zijn in politici die niet bepaald als betrouwbaar worden gekenmerkt.

Meestal komt de kreet complottheorie uit de hoek van de politiek die zich betrapt voelt en zich het liefst verborgen houdt of belangen hebben bij andere meningen dan die van de onderzoekers.